Häng med på vårt nästa webinar - Ditt lönsammaste år

Ägarskolan är ett utbildningsföretag som ger företagsägare verktyg och strategier för att leva ett lönsammare liv med sitt företag.

 

För mer information om våra kommande webinar, klicka nedan

 • Fri Facebookgrupp för företagsägare

  Gå med i vår fria facebookgrupp Lönsammare bolag - hem för företagare

 • Ägarresor

  Ett liv som företagare tycker vi båda ska vara lönsamt och roligt. Vi arrangerar därför ägarresor för dig som företagsägare. Du får både uppleva helt unika upplevelser samtidigt som du växer i din roll som Ägare.

 • Utbildningsprogram

  För mer information om våra utbildningsprogram, håll utkik i facebookgruppen när vi gör intag.

Ägarskolans program

Vi är ganska övertygade om att du inte varit med på någonting liknande tidigare! Vi tycker att livet som företagare ska vara både lönsamt och roligt. Våra program bygger på principer från framgångsrika företagsägare och hur de byggde sina företag. Våra mentorer har både drivit framgångsrika företag men har också varit framgångsrika inom ämnet investeringar. Vi visar dessa principer i ett engagerande format där du under programmens gång konkret får arbeta in dessa i ditt eget företag. Det är det som skiljer Ägarskolan från andra utbildningar!

 • Månatliga Utbildningar

  Varje månad håller vi en träning online kring en av våra principer så att du mellan varje gång hinner implementera dem. 

 • Hot Seats

  Vi livecoachar en företagare varje månad kring de utmaningar som de står inför just nu. Vågar du sitta i heta stolen?

 • Q & A

  Möjlighet att varje månad hoppa in på samtal och ställa de frågor som du står inför. Livet som företagare behöver inte vara ensamt!

 • Privat Facebookgrupp

  Våra medlemmar har tillgång till vår privata Facebookgrupp där du får tillgång till experter som finns för dig och ditt företag. Redo att svara på dina frågor när som helst.

 • Ägarresor

  Följ med oss till ett makalöst lyxigt resmål och gör de sakerna som många drömmer om och samtidigt väx i din roll som Ägare.

 • Utbildningplattform 

  -

Anton Fritzell

Guldsmed

"Från att jag lärde mig dessa principer har jag ökat mina intäkter i företaget med över 30%"

Ania Wiwitzka

Konstnär och Kursledare

"Markus är engagerande och har mycket kunskap. Jag blev inspirerad att utforska mina egna finansiella drömmar och han fick mig att se att jag faktiskt har kraft att göra dem till verkligen! Jag trodde inte att ekonomi kunde vara så enkelt och så kul!"

Karin Frykberg

Entreprenör inom webhandel

"Från enskild firma till bolagsförsäljning på 6 månader" 

Live Events


Välkommen till våra seminarier och live events. Ange dina uppgifter högst upp på denna sida så får du informationen om när vi håller vårt nästa event.

© Copyrights by FreedomFirst training AB. All Rights Reserved.