Om Ägarskolan


Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidrar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla värdefulla företag. 

Vision


Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission


Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som  innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

VAD VI GÖR


 • EN LÖNSAMMARE WORKSHOP

  I denna onlineworkshop arbetar vi med de delar som påverkar ett företags lönsamhet. Med både teori och praktiska exempel belyser vi strategier för att öka lönsamheten.

 • LEV PÅ DITT FÖRETAG

  Programmet för dig som precis startat ditt företag eller som kämpar med ditt företagande. Det här programmet arbetar vi på de delar som behövs för att du ska kunna leva på ditt företag.

 • DITT LÖNSAMMSATE ÅR

  Ägarskolans 12-veckorsprogram.    Vi arbetar i mindre grupp med beprövade strategier för att skapa mer lönsamhet och fler kunder.

 • ÄGARCOACH

  De främsta elitidrottarna i världen har alla en coach. I detta program får du din egen personliga coach som dels är en utbildad och erfaren coach men också utbildad i perspektivet att vara företagare och i synnerhet en Ägare.

 • INSIDERPROGRAMMET

  För företagare som vill ha personlig rådgivning, både enskilt och tillsammans med andra framgångsrika företagare och även tillgång till två exklusiva träffar per år.

 • ÄGARRESOR

  Resor och upplevelser till exklusiva destinationer tillsammans med andra företagsägare.

TIDIGARE EVENT


SÅ SÄGER VÅRA KUNDER


Från att jag lärde mig dessa principer har jag ökat min intäkter i bolaget med över 30% per månad.

ANTON FRITZELL

Fritzell guldsmide AB

Jag blev inspirerad att utforska mina egna finansiella drömmar och de fick mig att se att jag faktiskt har kraft att göra dem till verklighet! Jag trodde inte att ekonomi kunde vara så enkelt och så kul!

ANIA WITWITZKA

Shine Through Art AB

Från enskild firma till bolagsförsäljning på 6 månader.

KARIN FRYKBERG

Mira Company AB

För mig har programmet gjort en enorm skillnad. I det här ögonblicket har jag fått 151 nya kunder och hela tiden droppar det in nya. Tusen tack för allt!

EWA BAZARNICKA

Linuse

Jag är väldigt tacksam att jag tog beslutet att gå programmet och kan rekommendera det till företagare som vill skapa ett lönsammare bolag.

MARIE ASSARSSON

BalanzEnergy AB

Programmet har gett mig insikter som gjort att jag under nuvarande år har ökat min omsättning med över 50% och har redan 50% av den omsättningen klar för nästa år.

ANDERS SAHLMAN

Melker Media AB

KONTAKTA OSS


  Copyright © 2021 FreedomFirst training AB All rights reserved.