ÄGARCOACHING

Personlig coaching för Ägare till företag

Coaching är en beprövad metod för att få människor att prestera på sin absoluta topp. Det finns en anledning varför de framgångsrikaste företagarna i världen alla har en personlig coach.

ÄGARCOACH


Utbildade och erfarna coacher som vidareutbilat sig till att specifikt coacha dig som Ägare.

Det finns en viktig distinktion mellan coaching och rådgivning. En rådgivare ger dig svar på frågor och funderingar. En coach agerar helt annorlunda. Inom coaching utgår man från att svaret som du söker på dina utmaningar eller vilken väg du ska gå i livet finns inom dig själv. En coach kan bringa klarhet kring dina tankar och få dig att hitta den vägen som känns bäst för dig och ditt företag.  

VÅRA COACHER


 • Mona Wassermann

  Mona är ekonom i grunden med flera års arbete på advokatbyrå och i eget företag. Hennes intresse för mental träning och mindset har funnits ända sedan hon som ung kom in och påbörjade en utbildning på balettakademin i Stockholm. Mona drivs av utveckling och har många utbildningar i bagaget bl.a som designer och damskräddare. Mona drev även under fler år en designstudio i Umeå där hon designade fest- brud och balklänningar som specialitet och var även med och startade modegruppen Norr.

  Mona drivs av att uveckla människor att våga mer, finna sin inre kärna och uppnå sin fulla potential. 

 • Utbildningar

  - ICF Certifierad Professionell Coach på PPC Nivå (minst 500 timmar coaching i bagaget)

   

  - Mental träning och NLP med Certifierad Business Communication Practitioner certifikat.

   

  - Master Coach

   

  - Certifierad Förändringsledare

   

  - Asentiv's Coachutbildning för företag


 • Petra Pålsson

  Petra har lång erfarenhet som coach med fokus på personlig utveckling och är lärare inom teamcoaching. Hon är ingenjören som skolade om sig till civilekonom som skolade om sig till coach. Hon har även en lång karriär i multinationella företag där hon bland annat arbetat som marknadschef och Skandinavisk kommunukationschef. Petra har flertalet utbildningar inom ledarskap, kommunikation och coaching. Hennes styrka som coach ligger i hennes starka förmåga att lyssna och höra även det som inte sägs. Med varsam hand och utmanande frågor coachar hon sina klienter mot uppsatta mål.

 • Utbildningar

  - ICF Certifierad Professionell Coach ACC 

   

  - UGL - Utveckling grupp och ledare

   

  - Pathways to leadership, steg 1 och 2

   

  - Magisterexamen från Lunds universitet - Master of Science in Business and Administration

   

  - Kandidatexamen från Högskolan i Halmstad och Fachhochschule Ludwigshagfen am Rhein, Tyskland - Marknadsföring och Marknadskommunikation 

KONTAKTA OSS


  Copyright © 2021 FreedomFirst training AB All rights reserved.