Pris: KOSTNADSFRITT

 • Chatta med oss

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Under dessa 5 dagar visar vi

 • Dag 1 - Positionera för lönsamhet

  När det kommer till att skapa ett lönsamt företag finns vissa grundförutsättningar för att bli lönsam. Under den första dagen under den här utmaning kommer vi att arbeta med att säkerställa att ditt företag är positionerat på ett sätt så du har bra förutsättningar för att skapa bra lönsamhet. Den här lektionen är både kraftfull och effektiv då den direkt kommer ge effekt ekonomiskt till dig som företagare.

 • Dag 2 - Planera för vinst

  De flesta företagare arbetar i sitt företag och efter ett års tid när det är dags för bokslut tittar man på om det blev någon vinst eller inte. Under den här lektion ska vi råda bot på det och se till så du får kontroll på din vinst redan innan den har skett. 

 • Dag 3 - Bli attraktiv för kunder

  Hur företag säljer och hur kunder köper är det ofta stor skillnad på. Under den här lektionen tittar vi på de drivkrafter som avgör om kunden köper av dig eller inte. Vi visar en enkel ändring du kan göra i hur du presenterar din produkt eller tjänst som direkt kommer att öka din försäljning.

 • Dag 4 - Steg för steg till nästa kund

  Vi kommer att visa nycklar för hur du bygger en kundmaskin som konsekvent och förutsägbart kan ge dig nya kunder till ditt företag varje månad.

 • Dag 5 - Få kunden att veta att du finns

  Hur får du egentligen ditt företag att synas och stå ut? Under denna lektion kommer vi arbeta på ett av de största hindren för att kunderna ska hitta dig och ditt företag.

Utbildare

Markus Brattfeldt

VD - Ägarskolan

"Från att jag lärde mig dessa principer har jag ökat mina intäkter med över 30%. Jag har en konstant ökning av ordrar och pengaflöden" 

 

- Guldsmed

_________________________

 

 

"Markus lyfter möjligheter och ger perspektiv som känns nära till hands att direkt kunna arbeta in i sitt företag. Hög nivå, intressant och konkret på samma gång"

 

- Arkitektbyrå

_________________________

 

 

"Det har gett mig insikter som gjort att jag under nuvarande år har ökat min omsättning med 50% och har redan 50% av min nuvarande omsättning klar för nästa år"

 

- Coach

_________________________

 

 

"Fantastiskt inspirerande med konkreta tips och råd på hur man skapar större vinst i företaget"

 

- Jurist

_________________________

 

Om Ägarskolan


Ägarskolan är ett utbildningsföretag för entreprenörer och företagsägare. Våra program bidar till att skapa mer lönsamhet, få fler kunder och utveckla starka ägare. 

Vision


Vi på Ägarskolan anser att välja företagande som karriärväg ska vara attraktivt. Samhället bygger på företagare som tar risker, testar nya idéer och levererar ett värde till andra. Vi vill att rollen företagare ska ha en hög status i vårt samhälle.

Mission


Ägarskolan vill bidra till ett bättre företagarliv för företagare. Ett liv som inspirerar andra till att vilja bli företagare och som innehåller både bra ekonomi och frihet till det som gör livet värt att levas.

KUNDRESULTAT

Exempel på vad våra kunder fått för resultat i sina bolag när det gått igenom vårt program.

JENNY

STÄDFÖRETAG

Sedan Jenny började Ägarskolan har hennes bolag utvecklats på ett fint sätt. Antalet anställda har ökat från fyra till idag åtta. Trenden är fortsatt stark och bolaget ser ut att passera 3M i omsättning under 2020.

ANTON

SMYCKESFÖRETAG

"Sedan jag lärde mig dessa principer har jag ökar mina intäkter varje månad med över 30%"

- Anton blev även utnämnd till årets unga företagare i sin region under 2019.

ERIK

JURISTBYRÅ

Från att vara en byrå som främst byggde på en person till att idag vara ett varumärke som tagit en stark position i sin nisch. 

JENNY

KONSLUTFÖRETAG

Efter Jenny genomgått Ägarskolan gjorde hennes bolag ett fantastiskt startår. Hon blev nominerad till åres nyföretagare i sin stad.

Hon lyckades även skala upp företaget från att vara själv till att även inkludera fler konsulter. 

Ägarskolan har gett mig insikter som gjort att jag under nuvarande år har ökat min omsättning med 50% och jag har redan 50% av den omsättningen klar för nästa år

Anders Sahlman

Melker Media AB

Jag är så inspirerad av Ägarskolans utbildning. Det är så många ideér som jag vill och tänker prova. 

Jenny Fribergh

Smakoliv.se

För mig har det gjort en enorm skillnad. Just nu kommer jag att ägna all min tid för att hantera nya kunder. I det här ögonblicket är det 151 och hela tiden droppar det in nya. Tusen tack för allt! Utan Ägarskolan skulle jag förmodligen lägga ned allt. Jag är er evigt tacksam! 

Ewa Bazarnicka

Linuse

© Copyrights by FreedomFirst training AB. All Rights Reseved.